Informatie over de crowdfundingactie

Waarom zou ik steunen?

Vorig jaar hebben wij, Arjen de Jong en Eric Schipper, Academysoft opgericht vanuit een gezamenlijke visie. Wij willen graag games maken waarvan de spelers niet kunnen wachten om ze te gaan spelen. Met Cyclo Online willen we dat mensen niet kunnen wachten tot hun gemaakte keuzes in de koers hun uitwerking hebben. Dat de speler wel twintig keer zijn scherm ververst of telefoon checkt. Om dat waar te maken hebben we steun nodig van mensen die dit willen beleven.

Wat gaat AcademySoft doen met mijn bijdrage?

Het maken van een spel gaat in verschillende fases. Eerst wordt een zogenaamde alfa versie gemaakt die getest wordt door een select gezelschap waarbij we vooral gaan kijken of het idee leuk is en goed past. Als Daarna komt een beta versie. Deze versie wordt getest of alles klopt en werkt. Daarna gaan we de versie live brengen. De bijdrage uit deze crowdfunding zal voornamelijk gebruikt worden om het laatste deel te realiseren.

Wat kost het om "te backen"?

Hoewel we graag zouden zeggen "elke euro is welkom!" (wat overigens ook zo is) kan dat niet. De minimale bijdrage is tien euro. Er is geen maximum bedrag maar er zijn een aantal bedragen die een bepaalde beloning oplevert.

Wat krijg ik ervoor terug?

Vanaf een steun van 15 euro krijg je een jaar toegang tot de betaalde versie van het spel. Dit levert je veel leuke visuele extra's op en een hele coole speciale verrassing waar we later meer over vertellen! Er zijn een aantal bedragen waarbij je nog meer cadeau's krijgt. Voor meer informatie over de extra's, klik hiernaast op "rewards".